НАШИТЕ УСЛУГИ

С какво можем да Ви помогнем?

Ремонт и изграждане на покриви

Вашият покрив е сериозна инвестиция и заслужава експертното внимание, с което нашият екип е известен. Ние проверяваме всеки от нашите покривни и строителни професионалисти, за да гарантираме, че са специализирани, опитни и споделят нашата визия за отлично обслужване на клиентите. С опит от две десетилетия, нашата компания за покриви има необходимия опит, за да се справи с всеки проект за ремонт или изграждане на покриви.

Полагане на хидроизолация

За хидроизолацията, важно е да изберете изпълнител, който има репутация за отлично обслужване на клиентите и най-високо качество на изработка. Ако обмисляте хидроизолация, свържете се с нас, за да ви предоставим задълбочена проверка на покрива. Консултирайте с нас относно избора на хидроизолация, който е идеален за нуждите на вашия покрив и вашия бюджет. Ние също така ще се погрижим за всеки детайл по проекта.

Тенекеджийски услуги

Улуците са от съществено значение за всяка конструкция с наклонен покрив. Когато водата се оттича от покрива, тя ще трябва да бъде събрана и отклонена далеч от конструкцията. В СТИВЪН СТРОЙ БГ ЕООД ние предоставяме улуци с най-високо качество в индустрията с използването на най-новите машини за безшевни улуци.

Част от нашите изпълнени обекти